• darkblurbg

Wat kan Sparkling Minds voor jou betekenen?

 • Ontdek je persoonlijke drijfveren, waarden en creativiteit
 • Ga buiten je comfortzone voor persoonlijke groei en geluk
 • Pak je belemmerende gedachten en eigenschappen aan
 • Hervind je krachtige en authentieke zelf
 • Sprankel en laat anderen sprankelen

 en voor jouw organisatie:

 • Versterk het onderlinge vertrouwen en de kracht van jouw team
 • Los conflicten duurzaam op
 • Zorg voor tijdige interim ondersteuning
 • Ontwikkel een concreet en sterk veranderplan
 • Werf & selecteer krachtige leiders
 • Maak je visie en strategie concreet

Sparkling Minds biedt:

* Executive coaching - boost je leiderschap. Voor ervaren leiders

Heb jij ook af en toe het gevoel dat je je jezelf een beetje aan het verliezen bent als leidinggevende? Dat je geen verbinding meer maakt met je innerlijke inspiratiebronnen, je gevoel en je drijfveren? Dat je te vaak tegen je eigen belemmerende gedachten oploopt of dat je zelfbeeld in de weg zit? Dit kan veel stress geven en zelfs leiden tot een burn-out.

Wil je meer coachend leidinggeven, bouwen op de ambities en talenten van jezelf en je organisatie, leiderschaps issues creatief oplossen en stress hanteerbaar maken? 

Tijd voor een executive boost coaching. Ontdek je kracht en inspiratie. Ruim je belemmerende gedachten op en denk in mogelijkheden. Zet de stap van waar je nu bent naar waar je wilt zijn als leider. Voel jezelf weer sprankelen!

 

* Step up executive coaching. Voor beginnende leidinggevenden

Je gaat binnenkort leiding geven of bent recent gestart als manager of directeur. Dat kan veel energie geven. Binnen je organisatie of bedrijf geloven ze in jou en jouw leidinggevende capaciteiten. Toch kun je onzeker zijn. Kan ik de verwachtingen waarmaken? Hoe geef ik leiding in een snel veranderende organisatie die vraagt om flexibiliteit? Hoe laat ik het beste van mezelf zien? En hoe versterk ik mijn team door een naar buiten gerichte blik ('outward mindset') waarbij vertrouwen, samenwerking, creativiteit en resultaten centraal staan.

Er zijn tal van goede leiderschapsboeken waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren, maar de kunst is om het te doen. Door open te staan voor je kritische stemmetjes, je angsten en je mogelijkheden, kun je groeien in je rol. Daar kom je jezelf tegen. Je overtuigingen, je drijfveren, je eigenschappen en je natuurlijke gedrag. Met step up executive coaching ondersteun ik je hierbij. Je gaat je nieuwe leiderschaps avontuur aan met innerlijke kracht, sprankeling en verbinding met de ander.

 

* Sparring partner voor leiders en management teams

Als leider heb je voortdurend te maken met alle uitdagingen van een snel veranderende omgeving, nieuwe organisatie- en samenwerkingsvormen en complexe vraagstukken. Daarbij heb je soms behoefte aan een sparring partner. Iemand die je scherpt in je gedachten, in je aanpak en je rol als leider. Iemand die veel ervaring meeneemt met ingewikkelde vraagstukken van (internationale) organisaties van vandaag, zoals crisismanagement en change management.

In creatieve sessies ondersteun ik je om het beste uit jezelf te halen en deze uitdagingen effectief aan te pakken. Nog waardevoller is het om dit met je voltallige management team of bestuur te doen.

 

* Coaching voor management teams die willen excelleren

Een training die management teams het beste uit zichzelf laat halen. We gaan in op de verschillende stadia van teamontwikkeling en welk soort leiderschap daarin nodig is. We reflecteren op persoonlijk leiderschap en werken aan authentiek leiderschap: hoe inspireer je anderen vanuit jouw kracht, hoe kijk je voorbij jezelf en versterk je jouw rol in de samenwerking. En we maken concreet hoe je dit leiderschap effectief inzet in snel veranderende organisaties.

Door de groepsdynamiek is er veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen, gezamenlijk leren en oefenen van coachend en authentiek leidinggeven. Deze training kan gecombineerd worden met persoonlijke executive coaching.

 

* Coaching voor teams die weer willen sprankelen

Team coaching voor teams die beter willen presteren. Het succes van je team wordt bepaald door de kwaliteit van de interactie. In goed lopende teams is er onderling vertrouwen, komt elk teamlid tot zijn recht, wordt effectief samengewerkt en worden resultaten overtroffen. Als dit niet zo lekker loopt is het tijd voor teamcoaching.

Met het team en de leidinggevende ga ik aan de slag om blokkerende patronen om te zetten in een positieve en effectieve samenwerking waar denken in mogelijkheden centraal staat.

 

* Interim management

Zoek je tijdelijk een ervaren manager of directeur voor jouw organisatie met een missie? Ik ben snel inzetbaar, flexibel, mens- en resultaatgericht. Met mijn jarenlange ervaring in complexe organisaties met multi-culturele teams, hybride samenwerken en leidinggeven in verandering breng ik de rust, de verbinding en de doortastendheid die nodig is als er plotseling een leider uitvalt of als tijdelijk versterking nodig is. 

 

* Organisatie advies & ondersteuning

De wereld verandert snel. Complexe technologische en sociale ontwikkelingen en de maatschappelijke effecten ervan vragen om dynamische organisaties met verbindend en innovatief leiderschap. 

Herontdek je durf, creativiteit en innovatie. Krijg de ondersteuning en uitdaging die de capaciteiten en mogelijkheden van je organisatie vergroot. Ik ondersteun jou en je leiderschapsteam in de verschillende stadia van organisatie ontwikkeling: bij het concreet maken van visie, missie en strategie; het opstellen van een veranderplan of het werven en selecteren van de juiste leiders die de gewenste veranderingen met lef gestalte geven.

Veranderingen in organisaties geven vaak veel onrust. Rollen en functies zijn veranderd, teams en leidinggevenden zijn nieuw, werkwijzen en processen zijn aangepast. Onderling vertrouwen en werkplezier kunnen daardoor onder druk komen te staan. Soms leidt dit tot stevige conflicten waar je als leidinggevende en als team niet meer uitkomt. Met een aanpak die gebaseerd is op het herstellen van vertrouwen en het werken naar een gezamenlijk doel, ondersteun ik met een praktische mediation.